Haber

11 bin Mehmetçiye ilah izni

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın deprem bölgesinde ikamet eden veya depremin olduğu illerin nüfusuna kayıtlı zorunlu askerlerimizin Mart ve Nisan celplerinin Mayıs ayına ertelendiğini açıkladığını hatırlatan Milli Savunma Bakanı Hulusi Bakan Akar, 10 bin 900 depremden etkilenen bölgelerde ikamet eden er ve astsubaylar veya aileleri burada ikamet etmektedir. çalışana izin verdiklerini açıkladı.

Sosyal medyada yer alan “tahliyelerin erteleneceği” iddialarının doğru olmadığını vurgulayan Bakan Akar, “Erken tahliye söz konusu değil. Terörle mücadelemiz, sınır güvenliği çalışmalarımız, göklerdeki, denizdeki görevlerimiz. ve yurt dışı çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor” dedi.

Bakan Akar ayrıca 50’den fazla savunma bakanının arayarak veya mesaj atarak geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini ve yardımda bulunduklarını belirterek, bu zor günlerde gösterilen dayanışma için savunma bakanlarına teşekkür etti.

Bakan Akar, “Milletimizin kalbinden çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri, ilk günden bu yana diğer bakanlık ve kurumlarla birlikte asil milletimizin emrinde olmuştur” dedi. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızın, silah arkadaşlarımızın ve meslektaşlarımızın Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.Aziz milletimizle omuz omuza çalışarak tüm bu sıkıntıları bir yumruk, bir yumruk olarak sararak inşallah tüm bu sıkıntıların üstesinden geleceğiz. kalp. geçecektir” dedi.

kofcazajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu