Haber

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Güngören’de Karadenizli kadınlarla buluştu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Güngören’de Karadenizli kadınlarla bir araya geldi. Kurum, “5 yıldır aynı türküyü çalıp söylüyorlar. Her zaman bahanelerin arkasına sığınıyorlar. İstanbul’un gündeminde olmayan konuları farklı siyasi gündemlerle İstanbul’a taşımaya çalışıyorlar.”

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Güngören’de Karadenizli kadınlarla bir araya geldi. Kurum, Menderes Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek 15 Temmuz Parkı’ndaki AK Nokta’yı ziyaret etti. Burada vatandaşlara seslenen Kurum, “Yine görüyorsunuz 5 yıldır aynı türküyü çalıp söylüyorlar. Her zaman bahanelerin arkasına sığınılıyor. İstanbul’un gündeminde olmayan konuları İstanbul’a getirmeye çalışıyorlar. Farklı siyasi gündemlerle.”

“TAtil’e mi gidecek? Başka bir yere mi gidecek? İLGİLENMİYORUZ”

Kurum, “Tatile mi gidiyorlar? Başka bir şey mi yapıyorlar? Biz bunlarla ilgilenmiyoruz. Bize soruyorlar, bu projelerden yararlanabilecek miyiz diyorlar. 31 Mart’tan sonra İstanbul’da yaşarlarsa” dedi. Her İstanbullu gibi onlar da bu hizmetlerden yararlanacaklar.” “Dolayısıyla biz onların ne yaptığıyla, ne söylediğiyle ilgilenmiyoruz. Milletimiz bizden ne bekliyor? Ne talep ediyor, ne istiyor? Bunları halledeceğiz. Hep birlikte el ele, gönül gönüle, Önce İstanbul’umuzu alıp, beklediğimiz, özlediğimiz huzuru sokaklarına taşıyacağız.” dedi.

“ARTIŞ DEĞİL İNDİRİM YAPILACAK”

Ekmeğin fiyatı konusunda bir vatandaşla sohbet eden Kurum, vatandaşın Halk Ekmeğinin en az 1 yıl 5 lirada kalması talebine yanıt vererek, “Ekmek fiyatını artırmak için artış değil indirim yapacağız” dedi. İstanbulluların hayatı daha ucuz, daha kolay ve dertlere son veriyor.”

haberciftlik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu