Haber

Ali’nin Şok Gerçeği ve Barbaros’un Dönüşü!

30.Bölümün Özeti:

ALİ’Yİ ŞOK EDEN GERÇEK!

Barbaros, tüm kaçma oyunlarına rağmen bencilliğin timsali Ragıp’ı bulur. Ancak Ali nihayet kimliğini yeniden kazanmak üzereyken hiç beklemediği bir şeyi öğrenir: Bir kız kardeşi vardır! Ragıp’ın Ali’nin kimliğine kavuşması için tek kuralı onu bulmaktır!

BARBAROS KOMİSYONU GERİ GELİYOR MU?

Çatal artık tehlike olmaktan çıkınca Barbaros güvenliğe kavuşur ve rozetini geri ister. Çünkü artık yeni bir hedefi var: Ateş Kuşlarının köklerini bulmak! Peki polislik mesleğine geri dönebilecek mi?

ALTI YİNE KÖKSÜZ!

En çok sevdiğiniz sizi üzer ama sevdiğinizden uzak durmak kalbinizi daha da kırar. Gülayşe daha fazla dayanamaz ve canından çok sevdiği Ateşkuşlarını affeder. Ancak 6 Köksüz’ün 25 yıl sonra gerçekleşen büyük buluşması Mercan’ın tutuklanmasıyla kesintiye uğradı! Mercan neden tutuklandı?

ALİ, MERCAN’A EVLENME TEKLİFİ!

Peki Ali bu ayrılığa izin verecek mi? Değil. Hatta gözaltına alınmanın bir yolunu bulur ve Mercan’a efsane bir evlenme teklifi yapar! Yıllardır süren bekleyiş nihayet meyvesini veriyor mu? Yoksa bu kavuşmaya Nazmiye’nin de gölgesi mi düşecek?

ZİPKİN İLE SARE ARASINDA NE OLACAK?

Zıpkın’ın kalbinin dilini çözmesi uzun zaman alır. Peki Sare, Zıpkın’ın herkese mavi boncuk dağıtma tavrını fark ettiğinde ne yapacak? Aşkına sahip çıkmayan bu adama sırtını mı dönecek? Yoksa Zipkın defteri kapatılacak mı?

BARBAROS’UN GÜLAYŞE’YE SÜRPRİZİ!

Yemeğe gittikleri akşam ablası tutuklanınca Gülayşe dışarı çıkmak istemez. Barbar ise bu kıza verdiği sözü tutmaya kararlıdır. Barbar nasıl bir çözüm bulacak? Peki bu tatlı hallerine ne zaman isim verecekler?

YouTube resim oynatıcısı” width=”560″>

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu