Haber

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat CHP’nin adayı seçildi

Beşiktaş Belediye Başkanı İstek Akpolat, 31 Mart 2024 Yerel Yönetimler Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Beşiktaş adayı seçildi. Akpolat, “Şimdi bir kez daha gözlerimizi hep birlikte ufka dikeceğiz. Geleceğe umut olacağız, Beşiktaş’ta ve İstanbul’da tüm hızımızla ileri diyeceğiz! Beşiktaş’a sahip olduğumuz için ne mutlu.”

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi’nin dün gece aldığı karar doğrultusunda birçok il ve ilçenin belediye başkan adayları açıklandı. Beşiktaş’ın mevcut Belediye Başkanı Rıza Akpolat ikinci kez aday gösterildi.

Adaylığının açıklanmasının ardından Belediye Başkanı Rıza Akpolat, desteklerinden dolayı komşularına teşekkür ederek, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu mesajı paylaştı:

“Değerli Beşiktaşlılar, ülkemizin en değerli ilçelerinden ve İstanbul’un en keyifli ilçelerinden biri olan ve uluslararası birçok konuda örnek gösterilen Beşiktaş’ı beş yıldır ortak yönetiyoruz. Bu beş yıl boyunca, Olağanüstü gelişmeler yaşanınca uzun süre evlerimizden çıkamaz olduk, pandemi onbinlerce canımızı aldı, büyük şok, ağır ekonomik yıkım ve yoksullaşma yaşadık.

Bütün bunlara rağmen uzaktan da olsa bir arada olmayı, millet olarak depremin yaralarını sarmayı, zor durumda olanlarla dayanışmayı, asırlık Cumhuriyetimizi coşkuyla kucaklamayı yaşadık. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda birliğimiz, beraberliğimiz ve coşkumuzla tüm Türkiye’ye ilham verdik. Ben Belediye Başkanı olarak her acı, tatlı günde defalarca ‘Beşiktaş’ımız olduğu için ne kadar şanslıyız’ dedim. Bu duyguları bana yaşattığınız için siz Beşiktaşlı komşularıma çok teşekkür ederim.

Önümüzde bir beş yıl daha var. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Beşiktaş Belediye Başkanı Adayı olarak bir kez daha karşınıza çıkacağım, oylarınızı isteyeceğim, önümüzdeki beş yıl için vekaletinizi isteyeceğim. Artık hep birlikte gözlerimizi bir kez daha ufka çevireceğiz. “Geleceğe umut olacağız, Beşiktaş’ta ve İstanbul’da tüm hızımızla ileri diyeceğiz! Ne güzel bir Beşiktaş’ımız var.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu