Haber

Çamelispor derbiyi kazandı

Denizli 2. Amatör Lig’de iki kardeş takımın karşı karşıya geldiği Çameli Belediyespor ile Güzelyurtspor arasında oynanan maç, ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Denizli 2. Amatör Lig D Grubu’nda iki kardeş takım Çameli Belediyespor ile Güzelyurtspor, Çameli İlçe Stadı’nda karşı karşıya geldi. Her iki takım da ilçenin aynı takımı olmasına rağmen sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıktılar. Karşılaşmayı Çameli Belediyespor yönetimi, muhtarları ve meclis üyeleri ile Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan izledi. İki kardeş takımın taraftarları 0. dakikada takımlarına sahip çıktılar ve örnek bir dayanışmaya imza attılar.

Her iki grupta da iyi başlayan maçta karşılıklı ataklarda ilk golü Güzelyurtspor buldu. İlk yarı uzatmalarda ceza sahası içinde topla buluşan Nuri Atakaya şık bir şutla takımını öne geçirdi. İlk yarı konuk takımın üstünlüğü ile sona erdi. Çamelispor maçın 75. dakikasında Mustafa Talha’nın golüyle beraberliği sağladı. Maçın bu skorla biteceğini söyleyen Alpdoğan Özay’ın 87. dakikada penaltıdan attığı golle karşılaşma ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu