Haber

Eda Ece evli mi? Eda Ece’nin sevgilisi kimdir? Buğrahan Tuncer kaç yaşında, nereli?

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Eda EceInstagram hesabında kız arkadaşıyla bir fotoğraf paylaştı. Eda Ece ‘in paylaşımının ardından evlenip evlenmediği sorusu ise araştırılan konuların ortasında yer alıyor. Eda Ece evli mi? Eda Ece’nin sevgilisi kimdir? Buğrahan Tuncer kaç yaşında, nereli? Detaylar burada…

EDA ECE EVLİ Mİ?

Ünlü oyuncu Eda Ece, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nişan fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. 4 yıldır birlikte yaşayan ünlü çiftin fotoğrafı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

EDA ECE SEVGİLİ BUĞRAHAN TUNCER KİMDİR?

23 Mart 1993 İstanbul doğumlu basketbolcu Buğrahan Tuncer, Anadolu Efes kulübünde 19 numaralı formayı giymektedir. Profesyonel kariyerine 2009-10 sezonunda Beşiktaş’ta başlayan, oyun kurucu olarak forma giyen Shutor Gard, basketbol kariyerine 2011-2012’de Aliağa GSK’da devam etti. 2013-14’te Mersin BB ile devam etti. Daha sonra Eskişehir Basket kadrosuna transfer olan oyuncu, 2015 yılında Yeşilgiresun Belediyesi takımında forma giymiştir. 2015-2016 yıllarında Balıkesir BK karşısında forma giyen oyuncu, 2018 yılından itibaren Anadolu Efes takımında forma giymektedir. Buğrahan Tuncer, basketbolcu 2011 yılında Polonya’nın Wroclaw kentinde düzenlenen U18 Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan oyuncu, Genç Milli Takım’da yer aldı. Buğrahan Tuncer, 2020-21 sezonunda Anadolu Efes ile Turkish Airlines Euroleague şampiyonluğu ve ING Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunu kazandı. Buğrahan, geçtiğimiz sezon Turkish Airlines Euroleague’de Anadolu Efes ile çıktığı 16 maçta 5:40 dakika ortalama yakalamış, maç başına 2.3 sayı, 1.1 ribaund ve 1.1 asist ortalamaları yakalamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu