Haber

Eskişehirspor teknik ekibide Ağrı maçı öncesi açıklamalar

Ağrı 1970 Spor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Yöneticisi Emre Özbayer, “Kapasitemizi sahaya yansıtabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

TSYD Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen basın toplantısında Eskişehirspor Teknik Yöneticisi Emre Özbayer, pazar günü gerçekleşecek olan Ağrı 1970 Spor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Topluluğun en kısa müddet içerisinde tekrar hak ettiği yere geleceğini söz eden Özbayer, “Genç olabiliriz ama çok daha iyisini yapabilecek bir kapasitemiz var ve bu durumu sahaya yansıtmak için gayret ediyoruz” biçiminde konuştu.

“Eksikliklerimizi çözeceğiz”

Özbayer, “Bizden 5 hafta önce ve bizden sonraki 5 haftalık süreçte yukarı doğru bir ivme vardı fakat bu durum bizi sıkıntıya soktu” diyen Özbayer, “Kendi oyun pratiğimizin oturması anlamında takımı bir yere kadar getirmiştik ve sadece 5 gol atmıştık. Bizden önce ekip 14 gol yemiş bir takımdı. Bir anda istatistik bakımından sıkıntılı bir sürece girdik. Durumu kesinlikle bir iş kazası olarak görüyoruz. Eksiklikleri görsel olarak anlatıyoruz ve bunları çözeceğiz” dedi.

“Eskişehirspor dünya genelinde bir camia”

Ağrı 1970 Spor’un 17 puan ile yukarılarda play-off’u kovalayan bir grup olduğunu lisana getiren Özbayre, husus ile alakalı olarak kelamlarına şu formda devam etti:

“Rakibimizin uygun bir oyuncu kümesi var, ancak biz de yeterli bir grubuz. Tamam, genç olabiliriz lakin çok daha uygununu yapabilecek bir kapasitemiz var. Bunu alana yansıtmak için çaba ediyoruz. Biz her kadroya futbol olarak karşılık verebilecek yapıda bir oyuncu kümesine sahibiz. Motivasyonumuzu güncelleyerek yolumuza devam ettirmek zorundayız. Taraftar, geçen haftaki Amasyaspor maçından sonra bütün Türkiye’nin gündemine geldi. Eskişehirspor, yalnızca Türkiye değildir bilakis dünya genelinde bir topluluktur. Mazisi çok büyük, köklülüdür. En son Yomraspor maçında yaşananlar taraftarların, oyuncu kümesinin ve topluluğun bütünleşmesi için kesinlikle çok itici bir güçtü” halinde konuştu. – ESKİŞEHİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu