Haber

Hindistan’da 14 yaşındaki çocuk, kendisine tacizde bulunan öğretmenini boğazını keserek öldürdü

Hindistan’da ismi açıklanmayan 14 yaşındaki bir çocuk, kendisini taciz eden öğretmenini öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı. Polis, 28 yaşındaki öğretmenin çocuğu düzenli olarak taciz ettiğini ve hatta bu tacizi videoya kaydettiğini söyledi.

YERDE KANLARLA BULUNDU

Jamia Nagar’da bir konutun ikinci kattaki odasından kan geldiği ve odanın açık olduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Olay yerine gelen polis ekibi, adamın kanlar içinde yerde yattığını ve boynunda derin kesikler olduğunu tespit etti.

BİRÇOK KEZ TACİZ EDİLDİ VE KARALANDI

Polis, öldürülen öğretmenin eşcinsel olduğunu, öğrencisini taciz ettiğini, videoyu kaydettiğini ve videoyu yayınlaması için öğrencisini defalarca tehdit edip taciz ettiğini söyledi.

CİNAYETİ PLANLADI

Cinayetten önce öğrenci, öğretmenin evine gelerek onu telefonla arayarak eve gelmesini söyledi. Öğrenci, eve geldiğinde öğretmenini yanında getirdiği kesici aletle boğazını keserek öldürdü.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Öğrenci, öğretmeni tarafından aylarca tehdit ve şantaja uğradığını söyledi. Polis, cinayeti çocuğun işleyip işlemediğini belirlemek için soruşturmasını sürdürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu