Haber

Mahmut Demirtaş’tan yatırımlara yakın takip

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
Vali Mahmut Demirtaş, Kızıltepe Devlet Hastanesi’nin ilk temeli atılan 110 yataklı ek hizmet binasını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Demirtaş, ek hizmet binasının yapılmasının ardından oluşan otopark sorununun çözülmesi için planlanan yeni otoparkta saha çalışması yaparak, ilgili kişilerle değerlendirmelerde bulundu.

Daha sonra Vali Demirtaş, Artuklu Üniversitesi yerleşkesine yapılacak 750 yataklı Mardin Şehir Hastanesi alanında incelemelerde bulundu.

Vali Demirtaş, en iyi hizmeti hak eden şehrin sağlık yapısını güçlendirecek projeler üretmeye devam edeceklerini vurguladı.

Vali Demirtaş, planlanan sağlık yatırımlarının tamamlanmasıyla Mardin’in sağlık turizmi alanında bölgenin gözdesi haline geleceğini belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devletimizin çok değerli yatırımları var. eğitimden spora, sosyal hizmetlerden turizme, tarımdan ulaşıma, altyapıdan sağlığa ve istihdama kadar şehrimizin

Sağlık Bakanlığımızın ilimiz genelinde gerçekleştirdiği yatırımlara Mardin Şehir Hastanesi ve Kızıltepe Devlet Hastanesi ek hizmet binası dahil edildi. Bu sağlık yatırımları tamamlandığında hem vatandaşlarımıza daha aktif ve verimli hizmet verecek hem de sağlık alanında bölgede hayranlık duyulan bir kente sahip olacağız. Sağlık yatırımlarımız Mardin’imize hayırlı olsun.” söz konusu.

Vali Demirtaş, Kızıltepe Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekimi, Uzm. Dr. Serdar Kalkan ve diğer ilgililer eşlik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu