Haber

Malatya’da deprem mi oldu? SON DAKİKA Malatya depreminin büyüklüğü ne kadar? 9 Ağustos AFAD Kandilli son depremler listesi

Malatya Beyin sarsıntısı mı oldu? AFAD ve Kandilli verilerine göre Malatya ‘da deprem olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Malatya ‘da deprem oldu mu? Malatya’da bugün deprem oldu mu? Malatya’da Kandilli Rasathanesi depremi ve Malatya’da AFAD depremi. Peki Malatya’daki deprem ne kadar şiddetli oldu? Malatya yakın deprem bilgileri için AFAD son deprem listesi ve Kandilli son deprem listesi! Malatya son depremler ve Son dakikadeprem haberi!

MALATYA’DA SALGIN MI OLDU?

Malatya’da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD SON ZORLUK LİSTESİ

Afet ve Acil Durum İdaresi Beyin sarsıntısı Dairesi Başkanlığı güncel deprem haberlerini son dakika haberleri ile vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor.

SON DEPREM – AFAD

KANDİLLİ’DEKİ SON DEPREM LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son dakika sallanıyor haberler i ile vatandaşa anlık deprem haberi veriyor. Kandilli Rasathanesi yerel olarak deprem araştırmaları yapmakta ve sitesindeki son 500 depremi kamuoyuna sunmaktadır.

SON DEPREM – KANDİLLİ

BUGÜN Mİ OLDU?

“Bugün bir sarsıntı oldu mu?” sorusuna verilen yeni yanıtı takip etmek için Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın internet sitesini takip edebilirsiniz. Burada anlık deprem analizleri yapılmakta ve en güncel verilerle sunulmaktadır. Son 500 depreme kadar bugün mü dün mü deprem oldu sorusunun cevabını Kandilli Rasathanesi ve AFAD’da bulabilirsiniz.

DEPREM NEREDE OLDU?

Son dakika deprem haberleri ve depremin şiddeti sorusuna ayrıca AFAD ve Kandilli deprem listesine veya Haber.com’un en son depremler sayfasına ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu