Haber

Meteorolojiden Kahramanmaraş ve Osmaniye İçin Yoğun Kar Yağışı Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu akşamki prestijiyle, bu akşam Kahramanmaraş ve Osmaniye çevresinde beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, buzlanma ve don olayı ile dik yokuşlarda çığ tehlikesine karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden bugün yapılan açıklamada, bu geceden itibaren Osmaniye’nin ilçelerinin yüksek kesimleri ile Kahramanmaraş genelinde yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. İşte açıklama:

Kahramanmaraş ve Osmaniye çevresinde beklenen kar yağışına dikkat! Kahramanmaraş ve Osmaniye çevresinde beklenen yağış bu geceden itibaren Osmaniye’nin Düziçi, Bahçe ve Hasanbeyli ilçelerinin yüksek kesimlerinde orta, yer yer kuvvetli, Kahramanmaraş ili genelinde kuvvetli olacak ( 06.02.2023 Pazartesi 00.00 TSİ) Yer yer yoğun kar yağışı (20 cm ve üzeri) olacağı tahmin ediliyor.Karla kaplı zeminde ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, çığ tehlikesi gibi aksiliklere karşı dikkatli olunmalıdır. Kahramanmaraş’ın yüksek ve dik yamaçlarında kar fırtınası şeklinde kar yağışı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu