Haber

Safir nerede çekiliyor? Milyonları ekran başına kilitleyecek! İşte konusu ve oyuncuları

İddialı yapımlarıyla dikkat çeken ATV, yeni bir diziyle izleyiciyi büyülemeye hazırlanıyor.

Başrollerinde Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül gibi tanınmış oyuncuların yer aldığı Safir dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Dizinin yönetmen koltuğunda Semih Bağcı oturuyor. Senaryosunu Burcu Över yazıyor.

Etkileyici hikayesi ve başarılı ekibiyle Safir dizisi izleyicilerde merak uyandırdı. Dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri araştırılıyor.

Sapphire dizisi ne zaman başlıyor?

Merakla beklenen Sapphire serisi, BugünATV ekranlarında 4 Eylül Pazartesi saat 20:00’de yayınlanacak.

Safir nerede çekiliyor?

Yayınlanan fragmanında kendine has mekanlarıyla dikkat çeken Safir dizisi Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde çekiliyor. Dizi Ürgüp ve Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerini ekrana taşıyacak.

Konu nedir?

Kapadokya’nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar, büyük oğulları Ateş’in Amerika’dan dönmesiyle orta noktaya gelir. Yaman, ağabeyinin son dönüşüyle ​​birlikte çocukluk aşkı Feraye’ye doğum gününde sürpriz bir evlenme teklifi yapmaya karar verir. Ancak o gece küçük kardeşi Okan ile başlarına gelen felaket, tüm dengeleri değiştirecek ve herkesin hayatını altüst edecektir.

Döküm

Dizinin oyuncu kadrosunda; İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Işık Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim, Münir Can Cindoruk, Serdar Bordanacı, Sevda Baş, Selin Işık, Efe Taşdelen, Serkan Taştemur ve Can Remzi Ergen gibi başarılı isimler var.

adalar-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu