Haber

Tekirdağ’da kebapçıda çıkan tartışma kanlı bitti.

Tekirdağ’da kebapçıda yüksek fatura nedeniyle çıkan tartışmanın ardından kan döküldü.

Olay, gece saatlerinde Saray ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ayaspaşa Mahallesi’nde Çarşı Caddesi üzerinde bulunan bir kebapçıya gelen 4 kişi, burada yemek yedikten sonra alınan faturanın yüksek geldiğini iddia ederek işletme sahibi ve çalışanlarla tartışmaya girdi. Tartışma kısa sürede arbedeye dönüşürken, iddiaya göre hesaba itiraz eden 4 kişi, çalışanlara hakaret ederek aynı anda kebapçıdan ayrıldı. Olayın ardından işletme sahibi ve çalışanlar, Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kendilerini darp eden zanlılar hakkında şikayetçi oldu ve kebapçıya geri döndü. Olaydan yaklaşık bir saat sonra üç arkadaşıyla birlikte bu kez kebapçıya gelen Tunay B., müşterilerinin bulunduğu iş yerine ateş ederek olay yerinden kaçtı.

Tunay B.’nin tabancasından çıkan kurşunlardan biri iş yeri sahibi Sebhatin G.’ye isabet etti. Aldığı kurşunla bacağından vurulan Sebhatin G.’ye olay yerinden geçen vatandaşlar ilk müdahaleyi yaparak durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Acil Servis Ekipleri. Sebahattin G. ambulansla Saray Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayın ardından kaçan zanlılar, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Bacağından vurulan Sebhatin G.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, tutuklanan zanlıların işlemleri devam ediyor.

Öte yandan zanlıların kebapçıya kurşun yağdırdığı anlar, yakınlardaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. – TEKİRDAĞ

habernallihan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu