Haber

Yeni Malatyaspor-Bodrumspor maçı sonrası

SporToto 1. Lig’in 20. haftasında Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup eden Bodrumspor’un teknik direktörü İsmet Taşdemir, 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu belirtti.

Bodrumspor’un teknik direktörü İsmet Taşdemir, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, güçlü maçtan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kendileri için her maçın değerli olduğuna işaret eden Taşdemir, “Teknik direktörü değişen bir takımın hava katacağını biliyorduk. İlk yarı golü biz yedik, sonraki süreçten memnun değilim. İnanılmaz pas hataları yaptık. Biraz topa sahip olsaydık maçı erken bozacağını tahmin etmiştik maalesef. “O yüzden yapamadık. Golü yedikten sonra devre sonuna kadar oyundan memnun değildim. İkinci yarının başında çok net bir gol durumu verdik ardından ipleri elimize aldığımızı düşünüyorum. Gerçek paslarla da skoru bulduk. Değerli bir maçtı ve deplasmanda, kazandığımız için çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor cephesi

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, sahada hatalar yaptıklarını söyledi.

Sonuç olarak oynanan futboldan memnun olduğunu belirten Vural, “76. dakikada yediğimiz gol guardı yarı yolda bırakmadı. İyi oynuyorduk, pozisyon buluyorduk, bitirebilseydik artık. 3-1 biten maçta kime ne dersin.Futbol ne yazık ki sadece iyi oyuncuların kazandığı bir oyun değil.Az yanlış yapanların, birlikte hareket edenlerin kazanmaya daha yakın olduğu bir oyun. Maç bittikten sonra çocuklarla konuştum, moral bozacak bir şey yok. Kaybetmeye hakkımız var, sadece 10 maç kazanmamız gerekiyor.” dedi.

Sahada yaptıkları değişikliğin sonuç getirmediğini anlatan Vural, “Kazanmayı çok istediğimiz bir maçı maalesef kaybettik. Elimizden geleni yapacağız. Oyuncularımızı ilk kez önemli bir maçta gördük. . Yaptığımız seçimlerin doğru olup olmadığını gördük, oyuncuları bir tık tanıdık.” .

Takımın 3 puanının silinmesiyle ilgili olarak Vural, “Federasyon temyizimizi daha pahalı hale getiriyor” dedi.

Top kaybetmenin çok fazla olduğuna işaret eden Vural, “Top kaybetmek bu kadronun bir özelliği, çok hızlı oynamaya çalışıyorlar ama sonuç vermiyorlar. Bunu görüyorlar, biz de topu içeride tutmak için çalışıyoruz. Her idmanda en az 20 dakika elimizi uzatıyoruz. Tabii sorun bir dakikada çabuk çözülmüyor. Uygun oynadık. “Kaybettik, bunu kimse duymak istemiyor. Yeterince oynadıysan kazan kardeşim. Demek ki top kayıpları, bireysel hatalar gibi bir yerde yeterince oynarken yapmamanız gereken şeyler var. Bunlar çözülemeyecek şeyler değil” dedi.

manyashaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu