Haber

Başakşehir Başkanı Gümüşdağ: Türkiye Kupası için Avrupa’ya gitme şansımız devam ediyor

Başakşehir Lideri Göksel Gümüşdağ, “Hâlâ yarışın içindeyiz, Türkiye Kupası için Avrupa’ya gitme şansımız var” dedi.

Başakşehir Lideri Göksel Gümüşdağ, Türkiye Kupası’nda MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Göksel Gümüşdağ, Ankaragücü’nün iyi bir iş çıkardığını belirterek, “10 oyuncu kalması Ankaragücü’nü oyundan atmış olabilir. Genel olarak atmosfer ve Ankaragücü taraftarı çok iyiydi. Bizim takıma geldiğinizde oyuncular gerçekten ayak uydurdu. müthiş bir mücadele çünkü finale baktığınız zaman lig bittiğinde 54 yada 55 maç oynamış olacağız zaten türkiyede bizim kadar maç yapan bir takım yok zaten temmuzda başladık Haziranda bitireceğiz.Uzun bir tempo,yorucu bir tempoydu.Tüm oyuncu kardeşlerimi bu vesileyle kutluyorum.Teknik heyeti de tebrik ediyorum.Ayrıca takımımız başta olmak üzere.Kaptanımız, efsanemiz Mahmut Tekdemir çok başarılı. önemli bir sakatlık.doktor en kısa sürede 1 maç oynamanın bile risk olduğunu söyledi.ameliyat olması gerekti.ancak bu yarı final maçına gitmek istediğini söyledi.kendisine gerçekten teşekkür ediyorum.gitmedi takımını tek başına, oyuncu arkadaşlarını çok sevdi, onu yalnız bırakmadı ve tüm emeğini en iyi şekilde verdi. Güzel bir çabaydı. İnşallah artık finale gideriz. Bir yandan ligde sadece bir maç kaldı. Uzun bir dönemi bitirmiş olacağız. Uzun maçlar oynandı. Ligde zaman zaman performans düşüşü oldu ama genel anlamda maç sayısı bu kadar. Hâlâ yarışın içindeyiz, Türkiye Kupası için Avrupa’ya gitme şansımız var. Daha önce iki kez kupa finali oynadık. Eskişehir’de bir Beşiktaş, bir Konya ile oynadık. İlginçtir ki federasyon maçın oynanmasına birkaç saat kala finali açıkladı. Önceden personele sorar ve danışırlardı. Çok ani bir karardı ama saygı duyulması gerekiyordu. Çıkacağız ve ekibimiz, ekibimiz, herkes emeğini gösterecek. Kim yeterse kazanır” dedi. Çünkü ben uzun süre Kulüpler Birliği başkanıydım. Kulüpler Birliği’nde zaman zaman böyle iyilikler oluyordu. Ama şu anda önümüzde maçlar var. Federasyonun bir lideri var. Şu an gündemimizde yok. Artık maçlardan sonra kendisini değerlendireceğiz.”

Federasyonun Gaziantep FK ve Hatayspor ile oynanacak maçlar için aldığı kararın sorulması üzerine Gümüşdağ, “Uzun süredir bu bahis konuşuluyordu. Federasyon geçmişte bu kararı emsal karara göre veriyordu. Bence her iki karar da pek adil değil. Karar verdiklerini söylediler. Diyecek bir şey yok” dedi.

altinozu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu