Ekonomi

Cloudflare, Mark Anderson’ı Gelirler Direktörü olarak atadı

SAN FRANCISCO – Cloudflare, Inc., lider bir bulut ilişkileri şirketi. (NYSE: NET) bugün Mark Anderson’un yeni Gelirler Direktörü olarak atandığını duyurdu. Cloudflare’in yönetim konseyinin mevcut üyesi ve 25 yıldan fazla deneyime sahip tecrübeli bir yönetici olan Anderson, şirketin yıllık tekrar eden geliri 5 milyar dolara ulaşacak ve aşacak şekilde büyümesine liderlik edecek.

Anderson’ın daha önceki Alteryx (NYSE: AYX) CEO’su olarak görev süresi ve Palo Alto Networks’ün halka arz sonrası gelirini 2,5 milyar doların üzerine çıkarmadaki değerli rolü, onu Cloudflare için stratejik bir işe alım olarak konumlandırıyor. Prince’in deneyimi, şirketin yıllık gelirinin 1 milyar doların üzerine çıkmasında önemli bir rol oynadığı F5 Networks’e değerli katkıları da içeriyor.

Cloudflare CEO’su ve kurucu ortağı Matthew Prince, Anderson’un 2019’da yönetim kuruluna katıldığından bu yana edindiği operasyonel uzmanlığından ve şirkete ilişkin derin anlayışından duyduğu heyecanı dile getirdi. Prince, Anderson’un liderliğinin Cloudflare’in satış hattını daha da güçlendireceğini ve şirketin iddialı gelir hedeflerine katkıda bulunacağını öngörüyor.

Anderson, yeni görevinde, danışmanlık rolüne geçecek olan Marc Boroditsky’nin yerine Cloudflare’deki satış, pazarlama ve müşteri başarısı operasyonlarını denetleyecek. Boroditsky’nin çabaları, Cloudflare’in satış yaklaşımını, özellikle de şirketin son zamanlardaki büyümesinde kilit rol oynayan kurumsal alıcılara yönelik olarak yeniden konumlandırmasıyla tanınır.

Anderson’ın atanması, Cloudflare’in pazara giriş stratejisi ve operasyonlarını uyumlu hale getirerek işi verimli bir şekilde ölçeklendirmeye yönelik stratejik girişiminin bir parçası. Cloudflare’in 2023’ün 4. çeyreğindeki güçlü rezervasyonlar da dahil olmak üzere son performansı, Anderson’un üzerine inşa edeceği sağlam bir temel olarak görülüyor.

Cloudflare, dünyanın en büyük ve birbirine en bağlı ağlarından biri tarafından desteklenen, bulutta yerel eserler ve geliştirici araçlarından oluşan birleşik bir platform sunarak adından söz ettiriyor. Şirket, internet için güvenlik ve performans iyileştirmeleri sağlaması nedeniyle dünya çapında milyonlarca kuruluş tarafından güvenilmektedir.

Bu duyuru Cloudflare, Inc. tarafından yapılmıştır. Tarafından yapılan bir basın bültenine dayanmaktadır ve şirketin veya stratejilerinin onaylandığı anlamına gelmez.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu