Ekonomi

D-Marin, Ligurya’da iki yeni marina satın alarak İtalya’daki marina sayısını 5’e çıkardı.

Birinci sınıf marinaların seçkin markası D-Marin, Liguria’ya iki yeni marina ekleyerek İtalya’daki D-Marin marinalarının sayısını 5’e çıkardı.

“Marina degli Aregai” ve “Marina di San Lorenzo”, D-Marin’in Akdeniz ve Körfez bölgelerindeki toplam marina portföyünü 26’ya çıkarıyor. Bu, D-Marin için iddialı bir büyüme yılı olması planlanan yılın ilk adımı.

D-Marin CEO’su Oliver Dörschuck şunları söyledi: “Ligurya kıyı şeridindeki en iyi yatçılık destinasyonlarından birinde yer alan Marina degli Aregai ve Marina di San Lorenzo’nun eklenmesiyle marina seçimimiz önemli ölçüde zenginleşti. Daha da geliştirmek istiyoruz. Bu marinaları ve müşterilerimize Akdeniz’i sunuyoruz “Onlara maceralarında uğrayabilecekleri iki liman daha sunmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Bu yeni marinalar, D-Marin’in müşterilerine zenginleştirilmiş bir yatçılık deneyimi sunma misyonu doğrultusunda özenle seçildi. Marinalar, doğal güzellikler ve kültürel mirasla dolu, 58 km uzunluğundaki muhteşem bir sahil şeridi olan Riviera dei Fiori’de yer almaktadır.

Marina degli Aregai, 50 metreye kadar yatları ağırlayabilen 961 bağlama yeri ile Liguria bölgesinin en büyük marinalarından biridir. Marinada 24 saat bağlama desteği, bir tersane, 20’den fazla mağaza ve restoranın bulunduğu canlı bir alışveriş kompleksi ve bir otel bulunmaktadır.

Marina di San Lorenzo, 40 metreye kadar tekneler için 268 bağlama yeri bulunan, birinci sınıf bir marinadır. Son yatırımları arasında süper yat iskelelerinin devreye alınması da yer alıyor. Marinada ayrıca spa ve özel plaj gibi otel olanakları da bulunmaktadır.

D-Marin, müşteri odaklı yönetim anlayışı ve dijital yeniliklerle marinalarını daha da geliştirecek ve zenginleştirilmiş müşteri deneyimleriyle birinci sınıf hizmet sunmaya devam edecek. .

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu