Haber

Karşıyaka’da “Sevgililer Günü Pazarı” açıldı

Karşıyaka Belediyesi, Zühtü Işıl Meydanı’nda kurduğu tematik pazarlarla üretici ve tüketiciyi buluşturmaya devam ediyor.

Bu yıl ilk kez düzenlenen Sevgililer Günü Pazarı’nda birbirinden leziz el yapımı ikramlar tezgahlarda yerini aldı.

Karşıyaka Belediyesi, üretici ile tüketicinin buluştuğu pazaryerlerine bir yenisini daha ekledi. Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı’nda bu yıl ilk kez düzenlenen Sevgililer Günü Pazarı büyük ilgi gördü. Belediyenin yerel üreticilere ücretsiz olarak tahsis ettiği stantlarda el yapımı göz kamaştıran çeşitli hediyeler ve eşyalar satışa sunuldu. Hafta sonu Karşıyaka Belediye Orkestrası’nın meydanda sunduğu müzik şöleni de ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşattı. 10 Şubat’ta açılan Sevgililer Günü Pazarı, 15 Şubat Perşembe günü mesai bitimine kadar misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

SEVGİ VE DAYANIŞMA

Pazarın gördüğü ilgiden memnun olduklarını belirten Karşıyaka Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ela Süratli, “Güzel şeyler sevgiden doğar. İçinde sevgi olan insan, çevresine yalnızca güzellik ve hoşluk saçar. İçimizdeki sevgiyi büyütmek, dayanışma ortamı yaratmak için Sevgililer Günü temasıyla marketimizi açtık. Evde ya da atölyelerde üreten, pazarlama fırsatı bulamayan sanatçı ve tasarımcı vatandaşlarımız var. Pazarımızda Sevgililer Günü konseptli çalışmalarını satmak isteyen üretici ve girişimciler yer alıyor. Sevgililer Günü’nde sevdiklerine hediye almak isteyenler, piyasada çok çeşitli el yapımı eserler bulabilirler. Ayrıca eserler çok daha ekonomik olarak satılmaktadır. Herkesi mutlaka pazarımıza bekliyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

korgunajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu