Haber

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Her fırsatta halkın arasında yer alan ve onların sorunlarını ilk elden dinleyerek çözüm üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek talep ve tekliflerini dinlemeye devam ediyor. Vatandaşlar Önder Beyazgül’ü ilgiyle karşılayarak dua ve desteklerini dile getirdi.

Vatandaşlarla her zaman iletişim halinde olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, vatandaşların ve esnafın taleplerini dinleyerek, taleplerinin çözülmesi için ilgili daire başkanları ve birim yöneticilerine talimat verdi.

Vatandaşlar da Başkan Beyazgül’e dualarıyla destek vererek, hizmetlerinden memnun olduklarını belirtti.

Çeşitli oyuncaklarla çocukları sevindiren Önder Beyazgül, vatandaşlardan gelen fotoğraf talebini de reddetmedi. Her zaman olduğu gibi vatandaşların hizmetinde olacaklarını kaydeden Önder Beyazgül, yaklaşan yerel seçimler için de takviye talebinde bulundu.

“Şanlıurfa için büyük projelerimiz var”

Yeni dönemde Şanlıurfa için değerli projeleri hayata geçireceklerini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Şanlıurfalı hemşehrilerimizle yakın temas halinde olmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızla, esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Bir yandan, Bir talepleri olup olmadığını soruyoruz. Bir yandan da Şanlıurfa için fikir alışverişinde bulunuyor, yeni dönemde vatandaşlarımızdan dua ve dua istiyoruz.” Takviye talep ediyoruz. Vatandaşlarımızdan da ikinci dönem için tekrar vekaletname istiyoruz. Çünkü çok büyük projelerimiz var. Şanlıurfa’da yaptığımız projelerde bir değişiklik var. Bu değişimin devam etmesi ve başladığımız projelerin tamamlanması gerekiyor. Bu nedenle vatandaşlarımıza sokak sokak daha yakın olmak istedik. “Sokaklarda dolaşıyoruz” dedi.

“Bilim merkezimiz gençlerimize armağan olsun”

Yaptıkları gençlik merkezleri, spor salonları ve kütüphanelerle her alanda gençlerin hayatına dokunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Gençlerimiz için çok güzel şeyler yaptık. Bilim merkezimiz var. Bu Bilim merkezi gece aydınlatmasıyla farklı görünüyor. Bizler kendine güvenen ve başarılı insanlarız.” “Gençlerimizin dünyadaki bilişim ve bilgi teknolojileri ile bütünleşmesini istiyoruz. Bunun için tüm imkanlarımızı gençlerimiz için seferber ediyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Bugün onların iyi bir şekilde yetişmeleri son derece önemli. Böylece yarınlar daha huzurlu ve keyifli geçsinler” diye konuştu. – ŞANLIURFA

haber-baskale.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu